Tens dificultat amb la teva parella
09 Abr 2017

Tens dificultat amb la teva parella

Et sents emocionalment desconnectat d’ell o d’ella. Intentes sentir-te millor amb la teva parella i no te’n surt avui parlarem dels 4 elements bàsics que no poden faltar en una relació.

El primer la INTIMITAT sembla molt evident però quanta estona passeu sols amb la vostra parella? Cal promoure moments, sortides o activitats de parella per alimentar el vincle, la connexió i la complicitat. Quan parlem d’intimitat també inclou proximitat amb l’altra persona, coneixe’ns bé, saber més de l’altra persona i deixar que l’altre ens conegui. Aquest element dins una parella promou la vinculació el fil imperceptible que ens fa sentir propers i units.

El segon el DESIG de gaudir amb l’altre, les ganes d’estar amb la persona que estimem, mantenir contacte físic i emocional. El desig no es perd amb el pas del temps, sinó pel desencant, l’habituació, pel deteriorament… cal trencar amb la rutina per mantenir viu el desig. Estimula que dins la teva relació hi hagi moments on hi pugui haver contacte físic petons i carícies emocional expressió de sentiments. Homes i dones necessitem sentir-nos desitjats a tots els nivells per la nostra parella. Quan hi ha desig hi ha passió.

El tercer és el COMPROMÍS amb el nosaltres, amb el projecte que volem construir plegats i el respecte pels acords agafats. Cap a on creus que va la teva relació? Compartiu el mateix futur? La implicació en un projecte ens dóna seguretat i estabilitat a la parella i en nosaltres.

El quart la COMUNICACIÓ fluida, sana, assertiva i amb respecte. Dins la nostra relació de parella hem de poder parlar d’allò que ens preocupa, sentim, necessitem o volem, des del respecte. És important sentir-nos lliures dins la relació per a poder expressar però també hem de sentir-nos escoltats i entesos. Una comunicació propera genera confiança i seguretat.

Ara ja coneixes quins són els quatre elements que tota relació de parella ha de tenir perquè aquesta ens aporti felicitat i benestar, segur que amb aquest article podràs identificar en quin esteu millor i quins heu de potenciar més per sentir-vos millor. Espero que us hagi ajudat i si vols explicar-nos el vostre cas o necessiteu un cop de mà pots contactar amb mi a [email protected] i recordeu l’amor es rega cada dia!