Sobre mi

Em dic Rosa Padrosa i sóc psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella. Tot i ser olotina i filla adoptiva de Girona, vaig intuint que Vic serà la meva tercera ciutat. M’encanta aprendre i descobrir coses noves. Per això mateix sóc una apassionada de la lectura i a la mínima que puc estic planejant escapades o viatges.

Quines són les meves especialitats?

La sexualitat i la parella estan envoltats de tabús, repressions, creences i una manca d’educació que ens influencien i limiten. Quan vaig ser-ne conscient vaig decidir que alguna cosa havia de fer per intentar canviar-ho. Així que en acabar la Llicenciatura de Psicologia (UB) vaig especialitzar-me en Teràpia Sexual i de Parella (Màster UB i un posterior Postgrau UdG). Constantment m’estic formant per actualitzar-me i anar adquirint noves eines per poder acompanyar a aquelles persones que desitgen millorar aquesta part tan íntima de la seva vida.

Quan visito?

A Meràkia m’hi trobaràs els dimarts al llarg del dia o també si ho prefereixes per Skype. Si vols saber més de mi no dubtis en visitar la meva pàgina web o contactar-me: www.rosapadrosa.com | [email protected] | 649.31.76.67