“Escoltar-se un mateix és el primer pas per entrar al camí del benestar.”

Testimonial Laia Sala
Laia Sala
Psicòloga


Qui sóc?

Jo sóc la Laia Sala i estic llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona. Sempre que puc intento continuar la meva formació per poder oferir serveis més especialitzats a les persones que atenc. Dins el món de la psicologia m’interessen dos espais: el món dels infants i adolescents i l’atenció individual en adults joves. El meu objectiu és aportar un granet de sorra en el desenvolupament d’una personalitat sana, equilibrada i sobretot feliç!

De moment he dirigit la meva formació cap a l’atenció individual amb el Postgrau de Psicoteràpia Integradora (UdG) i el Postgrau en Intel·ligència Emocional (UdG).

Dins el camp de la psicologia infantil i de l’adolescent he cursat el Màster en Psicologia Infantil (ITEAP), i els cursos d’Expert Universitari en Prevenció, Detecció i Tractament de l’Abús Sexual Infantil (UdL) i el d’Especialista Universitari en Adolescència i Risc (UdL).

Quines són les meves especialitats?

Els aspectes que treballo de manera més habitual amb els infants són els problemes i dificultats emocionals. Això inclou temes de gestió de la ràbia i la frustració, situacions de dols i pèrdues, tristesa constant i pors infantils. També treballo trastorns de conducta i problemes d’autoestima i timidesa. Estic formada en abús sexual infantil i en dol infantil.

En el Servei de Teràpia 25 podem treballar l’autoestima, les dificultats per posar límits, situacions d’ansietat i angoixa, dols i pèrdues, ruptures de parella i desorientació o crisis vitals.

Què aporto a Meràkia?

Formo part del Servei de Psicologia Infantil i de l’Adolescència i del Servei Teràpia25. La meva forma de treballar és des del respecte cap a la persona, utilitzant l’humor i la diversió dins la teràpia. Em sento molt agraïda quan una persona em confia una situació complicada en la seva vida i em dóna permís per formar-ne part. És en aquest moment on podem començar un treball conjunt per trobar totes les eines i estratègies que necessita per sentir-se millor. La meva aportació a Meràkia i a les persones que s’interessen pels meus serveis són la honestedat, la confidencialitat i el respecte.