“Qui mira dins seu, desperta” (Carl Jung)

Testimonial Elisabeth Rusiñol
Elisabeth Rusiñol
Psicòloga


Sobre mi

El meu nom és Elisabeth Rusiñol. Sóc una persona afable i cordial a la qual li apasionen les persones i els seus móns interns! També sóc dinámica, curiosa de mena, en evolució constant a tots els nivells de la meva vida. M’apassiona la meva feina i la faig amb professionalitat, molta formació, supevisió constant i respecte cap a les persones que dipositen la seva confiança en mi. M’agrada la meva vida, la meva família, l’esport, la cultura, gaudir de les petites coses i aportar el meu granet de sorra perquè les coses siguin millors cada dia.

Quines són les meves especialitats?

Sóc una professional molt eclèctica i sistémica que  em sento cómoda en diferents estils adaptant-me sempre al client i fent-li un “Trajo a mida”, sense importar la seva edat, sexe o condició!

Vaig començar la meva carrera profesional en el món dels dols, de les pèrdues, de la violencia domèstica en el qual vaig estar vuit anys. Després d’aquesta experiencia tant enriquidora vaig començar a treballar amb Trastorns d’ansietat, continuant amb es procesos de dol i les emocions, els quals ens acompañen en qualsevol procés de la nostra vida.  Arran dels casos d’ansietat vaig començar a formar-me en Mindfulness i tècniques de relaxació per tal de donar un tracte més acurat i integral als casos.

He fet procesos personals de dol, meditació, coaching personal i profesional i tot això em permet fer la meva feina des d’una òptica molt oberta, humanista i completa.

Actualment treballo amb adults, adolescents i nens I amb les seves  families a les quals acompanyo en el seu procés de la millor manera posssible, respectant en cada moment el seu ritme i necessitats. Treballo la Intel.ligència emocional de les persones i dels nens amb els quals porto a terme, juntament amb la meva companya Laia Sala un projecte anomenta la Ludoteca de les Emocions, on des d’un punt de vista holístic treballem el món emocional de les persones i els aspectes relacionals i de vivència personals.

Entre la formació més important que tinc: Màster Interdisciplinar de Violència Domèstica (UAB), Postgrau de Peritatge Psicològic (UAB), Postgrau de Teràpia Breu Estratègica (UDGi), Postgrau de Teràpia Integradora (UDGI), Postgrau de Teràpia de Grups (UDGI), Màster de Psicopatologia Infanto Juvenil (ISEP- UVIC), Màster en Coaching Personal (EIC), Postgrau d’Intel.ligència Emocional (UB),  Formació en Mindfulness, Formació en PNL (DI), Formació en TDAH per ADANA…

Què aporto a Meràkia?

Aporto ganes de treballar, de treballar en equip, d’avançar, ganes de créixer plegats, ajudar i acompanyar a les persones que ho necessitin en els seus procesos personals siguin quins siguin. Aporto capacitat d’aprendre, capacitat de treball  i adaptació, flexibilitat i una atenció personalitzada adaptant-me a cada cas d’una manera molt professional i propera.

En la meva vessant més clínica visito a Vic a Meràkia, a Granollers a Psicologia Granollers, per Skype, també escoles amb la Ludoteca de les emocions i condueixo el Grup de Mindfulness de Vic els dilluns i dimecres de 19:00 a 20:00 hores i la Ludoteca de les Emocions els divendres de 17:30 a 18:30 a Meràkia amb la Laia Sala.

En la meva vessant de formació dono classes a adults, a adolescents, a Mestres, a empreses entre d’altres….

En la meva vessant jurídica realitzo peritatges en l’àmbit civil i penal.