“Si hi ha alguna cosa que realment no et faci feliç, treballa per canviar-la.”

Testimonial Elena Crespi
Elena Crespi
Psicòloga


Quines són les meves especialitats?

Sóc l’eLena Crespi, psicòloga i sexòloga de l’equip de Meràkia. Sóc una persona curiosa, amb ganes d’aprendre i apassionada per la meva feina. A part de la passió per la feina, també m’agrada molt la música, llegir i també escriure alguna coseta i estar amb els meus. Sóc mare, m’agrada molt emprendre i, també us he de dir que, sóc vegana.

Qui sóc?

He escollit treballar d’allò que més m’agrada i, sobretot, treballo en tres àmbits: la teràpia de parella, la sexologia clínica i la psicologia perinatal.

Precisament per això, tota la meva formació ha estat enfocada a millorar i aprendre la meva capacitat professional en aquestes 3 esferes. Algunes de les formacions que he fet han estat: Màster en Teràpia sexual i de parella (UB), Màster en Sexologia Clínica i de la salut sexual (UdL), Postgrau en Teràpia de parella (UdG), Màster en Teràpia Familiar (UdG) i actualment m’estic formant en Psicologia Perinatal (URV).

Què aporto a Meràkia?

Molta il·lusió pel projecte, perseverança, alegria. I, també, moltes ganes de donar un cop de mà a totes aquelles persones que tinguin dificultats o que vulguin millorar la seva relació de parella, la vivència de la seva sexualitat i el seu camí com a pares o mares.