“Cuida les teves relacions, l’amor es rega cada dia”

Testimonial Carlota Iglesias
Carlota Iglesias
Psicòloga


Sobre mi

Hola! jo sóc la Carlota Iglesias, dona, mare, emprenedora i una de les Merakianes! Vaig iniciar-me amb temes de psicologia per necessitat personal ganes de coneixe’m i entendre’m. Vaig conèixer la psicologia sistèmica i el món de les relacions familiars, em va fascinar la manera que té d’entendre les relacions, com ens afecten i mesuren les nostres reaccions, el seu enfocament pràctic i intervenció directa i breu.

Quines són les meves especialitats?

La meva formació sempre ha anat lligada als infants, fins que em vaig especialitzar com a terapeuta familiar i de parella. He cursat un post grau en psicoteràpia clínica en adults i infants, una formació bàsica amb teràpia familiar i de parella a l’Hospital de Sant Pau i un Màster amb teràpia familiar i de parella.

Que aporto jo a Meràkia?

A Meràkia aporto tota la meva experiència personal i professional, capacitat de treball en equip, d’organització i logística, amb molta la motivació, ganes, perseverança, idees i creativitat per seguir construint i crear Meràkia un espai terapèutic especialitzat, atractiu i viu.