Benvinguts a Meràkia!
08 Abr 2017

Benvinguts a Meràkia!

Benvinguts a Meràkia!

Iniciem aquest blog amb moltes ganes de compartir informació i ampliar coneixements sobre la psicologia i altres ciències de la salut a tots els que hi estiguin interessats.

En aquest post us explicarem una mica qui som, d’on venim i on anem, ja que és una de les preguntes que més persones s’han formulat al llarg de la història de la humanitat.

Meràkia va néixer amb la voluntat i el compromís d’un grup de psicòlogues de treballar conjuntament i buscant el benestar conjunt. Després del tancament del lloc de treball on ens vam conèixer, va aparèixer la necessitat de continuar amb el mateix equip i crear un espai on totes ens poguéssim desenvolupar i créixer professionalment però també personalment. Vam voler crear un lloc on vincular-nos emocionalment, que tingués una mica de cadascuna i també de les persones que ens acompanyen, un lloc on poder parar, respirar i escoltar les teves necessitats.

El nom de Meràkia s’origina a partir de la paraula grega i intraduïble “meraki”, que significa “fet amb amor, creativitat i seny, on deixes un bocí de tu a la teva feina”

Vam trobar que aquesta definició s’ajustava perfectament a la psicoteràpia i a l’espai que volíem crear. Imaginàvem un lloc on tothom se sentís a gust i cuidat, un lloc on pogués volar la imaginació i on el sentit comú també aparegués per ser el guia del benestar de cadascú. Ens agrada implicar-nos en la nostra feina, patim quan la persona passa un mal moment i també ens alegrem quan agafa les regnes de la seva vida i apareixen coses positives al seu camí.

Meràkia és el resultat d’aquest petit somni creat entre 5 persones.

Si t’hem deixat amb ganes de conèixer Meràkia o a nosaltres, vine a les 12 hores de Meràkia!

12 hores de Meràkia

Dissabte 13 de maig hem preparat una jornada per descobrir tots els racons. Un dia de les 9 del matí a les 9 del vespre on es podrà fer un tastet d’alguns temes que treballem a teràpia, temes que ens preocupen i ens interessen. Farem activitats sobre emocions, pares i fills; parlarem d’adolescents, respondrem preguntes, jugarem amb el món de la parella i descobrirem aspectes de la nostra sexualitat!

La porta estarà oberta durant tot el dia, podreu visitar els diferents despatxos i també fer algun mos. Tenim moltes ganes de veure’us la cara, de compartir aquest moment amb vosaltres i escoltar les vostres aportacions. Us animeu? Aquí trobareu més informació sobre les activitats i com apuntar-vos per no quedar-vos sense plaça!!