Sobre mi

Sóc llicenciada en psicologia per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) any 1994 i psicòloga general sanitària des de l’any 2014.

Durant els primers anys de la meva carrera professional vaig treballar en el sector de RRHH com a responsable de selecció de personal i posteriorment en l’àmbit social, com a educadora i tècnica d’orientació laboral.

Paral·lelament vaig ampliar la meva formació en l’àmbit de la Psicologia Clínica, destacant el  màster de Psicologia Clínica i de la Salut a la Universitat de Girona (any 2007) i el  postgrau de Psicoteràpia Integradora a IESP-UdG, any 2014.

Actualment porto 10 anys treballant com a psicoterapeuta. Des d ‘aleshores i fins a dia d’ avui he anat ampliant els meus coneixements i la meva formació en la vessant clínica i la psicoteràpia, que és el què m’apassiona.

Tot i que durant la carrera de Psicologia em vaig formar des d’una orientació biològica i cognitivo-conductual, la formació que he fet posteriorment ha estat diversa i des de diferents orientacions (dinàmica, constructivista, integradora).

Actualment treballo com a psicoterapeuta amb adults i adolescents, a Meràkia i també com a psicòloga d’atenció a la dona especialitzada en violència de gènere al VicDones-SIAD Osona.

Treballo des d’una perspectiva eclèctica i integradora, fet que em facilita apropar-me a les diferents situacions i persones que em demanen ajuda però per sobre de tot intento cuidar molt el vincle que estableixo amb la persona, generant un clima de confiança i tranquil·litat, respecte, empatia i total acceptació.

Per aquest motiu m’identifico tant amb la manera de treballar de Meràkia, paraula intraduïble  però que el seu significat capta l’essència de com som i com treballem tot l’equip: “fer quelcom amb ànima, creativitat i amor, posar un bocí d’una mateixa en la feina que fas”.

Algunes de les circumstàncies més habituals que atenc són:

  • Crisi vitals
  • Insatisfacció
  • Manca d’autoestima
  • Problemes de relació personal
  • Dependència emocional
  • Inseguretat davant decisions o moments personals concrets
  • Conseqüències d’haver patit agressions o maltractaments
  • Ansietat
  • Dols i pèrdues

Em podeu trobar a Meràkia: Els dilluns i dimecres a la tarda i matins a hores convingudes.

Assumpta Muns

Psicoterapeuta.

Dies de Visita: Dilluns i dimecres a la tarda i matins a hores convingudes
 616345546
[email protected]